Voi elämä kun oli ihana viikonloppu. Mamma piti mua oikein hyvässä ruuassa...sain nimittäin semmosta kinkkua, kermaviiliä, öljyä, nakkikastiketta ja kalapuikkoja. En tosin samalla ruoalla vaan eri päivinä eri herkkuja. Siinä oli meikätyttö vähän ihmeissään kun yleensä saan vain niitä nappuloita. Massukin kuulemma pönpöttää kivasti. No tänään ne herkkulinjat meni kiinni ja tuli taas pelkkää nappulaa..hymph.

Roope tuossa aiemmin kertoi kuinka oli muka meitä suojellut ku iskä ei ollut paikalla. No jooh, siinähän se vartiotornissa nukkui aina ketarat kohti kattoa. Ei se hirviästi näyttänyt tarkkailevan, ellei nyt tassun pohjassa joku periskooppi ollut. Varsinainen vahtikoira! Mammahan oli tilannut sitä valkaisuainetta Roopen hamppeihin ja se on sitä syönytkin nyt muutaman päivän. Vielä ei ainakaan ole haluttuja tuloksia saavutettu.

Mun hanin Remppapempan kimppuun oli käynyt joku kahjo sakemanni lauantaina. Oli napannut selästä kiinni ja ravistellut. Tarja oli luullut että nyt se oli entinen Remppa, mutta oli selvinnyt muutamalla reiällä selässä ja nivusissa. Voi kun mä oisin ollut paikalla niin oisin kyllä Remppaa suojellut henkeen ja vereen. Tuommosen pikkusintin kimppuun kävijä sais tuta mun hampaat ahterissaan! Nih kerta!

-Siiri