Kyllä on makiaa tämä lomanakin elämä. Pelkkää lekottelua ja leikkimistä! Oon terästäytynyt kiusimisurallani ja ryöstän aina mamman sandaalit kun se yrittää lähteä jonnekkin ilman mua. Ainakin toistaiseksi se on sitä naurattanut. Muutenkin oon ollut oikein ilonen jässikkä kuulemma. Sanovat että oisin taantunut pennun tasolle. Höpöhöpö...saahan sitä aikuinen mieskin vähä hassutella.

127010.jpg

127011.jpg

Naisrintamalla on ollut vähän hilijasempaa...TAAS! No riittääpä energia noiden koiruuksien tekoon. Kesän eka punkki löyty tänään mun nivusista ja arvatkaa vaan sattuko kun se poistettiin. Mutta hienua kyllä että jottain elämää siellä nivusissakin löytyy...tais olla tyttöpunkki veikkaan.

Siirillä on alkanut metsästyskausi. Tuossa pihalla on paljon apiloita ja siksi myös mehiläisiä. No niitä se siiri läpsii tassulla tainoksiin. Haukkuu tosin ekka ja sitte läpsii. Se on aika urhia mettäkoira. Ei tuu Sulo teijän perheessä pula ruoasta kun on tommonen emäntä talossa, paitsi jos on liian niuho sen ruokavalioon suhteen!

127013.jpg

Nyt taitaa olla päivänokosten aika. Hipsinki tästä mamman kaikkuun.

127014.jpg

Moro sano poro

-Roope