No niinhän se 3. varaserti oli saaliina Mäntsälästä. Ei ole oikein onni myöten sen viimeisen metsästyksessä. Mutta ei se mitään...

Päivä oli näyttelyssä tosi kuuma. Ainut lohtu oli, että näin Sutihanin siellä. Me ollaan jo niinkuin vanha pariskunta-en jaksa enää etes kiukutella sille.

Illalla tuli sitten mamman äiskä eli isomamma kyläileen ja toi meille tai siis Ronjalle semmosen telttaputkiviritelmän! Voi että meillä on hauskaa mennä putkea edestakaisin. Jopa tuo Roopejääräkin suostui putkeen luikahtaan ja tais siitä vähän nauttiakkin=)

132687.jpg

132688.jpg

Tänään sitten meille tuli kylään isomamman 6kk belgi-poika. Roopehan ei voi noita mustia isoja koiria sietää ja ei se nyt tuota Kiriäkään rakastanut mutta toisaalta ei vihannutkaan. Kyllä ne vähän otti leikkipyrähdyksiäkin kun mä keskityin vain aurinkotuolissa loikoiluun. Vähän on kyllä pelottavia nuo isot koirat!

132692.jpg

Haluatko reiät kirsuun?

132697.jpg

Mikäs jätkä se sinä luulet olevas HÄH

Ja ette arvaa mitä. Mamma kävi sunnuntaina kattomassa mäykkypentuja ja on ihan myyty.

132685.jpg

Se haluais lisää meitä taloon! Voi eiiiiiiii! Mä haluan olla talon ainoo rinsessa, piste. No aikoi se sitten ootta, että jos mä tuun sitten äitiksi niin jos siitä sitten jäis kotiin joku. Meijän pitäs Sulon kans muuttaa tää meijän etäsuhe vähän läheisemmäksi, jotta saahan aikaseksi maailman upeimpia jälkeläisiä.

-Siiri