Päivää että pätkähti,

Niin se meikäläinenkin sitten vanhenee niin ettei huomaakkaan. Sain aamupalaksi ihanaa keitettyä lohta. Lurpsista, on meinaan eri hyvän makuista.

143230.jpg

Aamusella käytiin sitten kattelemassa niitä lehmiäisiä ja mun piti niille vähän näyttää että kuka on kova jätkä ja rähisin. Reissussa keräsin kivan arsenaalin takiaisia turkkiin jotka sitten jouduttiin leikkamaan irti!!!Mamma on vissiin mun rähinöihin vähän kyllästynyt kun sillä on semmonen pullo mistä ruiskasee vettä kun alan riehuun remmissä. On se yllättävän ketku emäntä ikäisekseen. Mamma on ollut jotenki niin saamattoman olonen että ajankuluksi kaivoin kukkapenkkiin semmosen mäyräkoiran mentävän kuopan ja kukat lensi kaaressa. Saapa tuo mammaki jottain tekemistä! Ja sitäpaitsi siellä kuopassa oli eri kiva kölliä tämmösellä helteellä.

Remppapemppa ja Tarja kävivät kylässä. Leikittiin ihan pikkasen...siis mitä tältä helteeltä nyt jaksoi. Pääasiassa vahdin ettei Remppapemppa koske mun leluihin. Ja sitten me telttailtiin Ronjan kans. Se on kyllä yli kiva tytsy.

143231.jpg

Että sellanen synskäripäivä mulla. Nyt taidan mennä popsimaan synskäriluuta kun se on meikäläiselle harvinaista herkkua.

Moromoro

-Roope 3 vee